Konya - Başına Aldığı Darbe Sonucu Yaşam Mücadelesi Veriyor - Son Dakika
Güncel

Konya - Başına Aldığı Darbe Sonucu Yaşam Mücadelesi Veriyor

Konya - Başına Aldığı Darbe Sonucu Yaşam Mücadelesi Veriyor

Başına aldığı darbe sonucu yaşam mücadelesi veriyor KONYA'da Ramazan Üner isimli bir kişi meyhanede alkol aldıktan sonra kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından başına sert bir cisimle vurulması sonucu ağır yaralandı.

21.11.2015 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başına aldığı darbe sonucu yaşam mücadelesi veriyor

KONYA'da Ramazan Üner isimli bir kişi meyhanede alkol aldıktan sonra kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından başına sert bir cisimle vurulması sonucu ağır yaralandı. Yaralı halde İl Emniyet Müdürlüğüne önüne kadar gelip polislerden yardım isteyen Üner hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, saat 00.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi Telfrafçı Hamdibey Caddesi üzerinde bulunan Konya İl Emniyet Müdürlüğü binası önünde meydana geldi. İddiaya göre bir meyhanede alkol alan işsiz Ramazan Üner, henüz belirlenemeyen nedenle tartıştığı kişi ve kişiler tarafından başına sert bir cisimle vurulması sonucu yaralandı. Kanlar içinde emniyet müdürlüğü önüne kadar gelerek nöbetçi polislerden yardım isteyen Üner'e ilk müdahale olay yerine gelen arkadaşları yaptı. Aşırı kan kaybeden Üner olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Üner'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya - Başına Aldığı Darbe Sonucu Yaşam Mücadelesi Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement