Konya'da Fuhuş Operasyonu: 15 Gözaltı - Son Dakika
3.Sayfa

Konya'da Fuhuş Operasyonu: 15 Gözaltı

Konya\'da Fuhuş Operasyonu: 15 Gözaltı

Konya'da cadde kenarlarında gece fuhuş yapmak için müşteri bekleyen ve caddelere fuhuş amaçlı kartvizit attıkları belirtilen 15 kadın düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

23.11.2016 09:43  Güncelleme: 10:03

Konya kent merkezindeki cadde kenarlarında gece fuhuş yapmak için müşteri bekledikleri öne sürülen ve caddelere fuhuş amaçlı kartvizit attıkları belirtilen 15 kadın polis tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

POLİS TAKİBE ALDI

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Karatay ile Meram İlçesi'nde gece cadde kenarında bekleyip, yoldan geçen sürücülerle para karşılığı ilişkiye giren ve fuhuş amaçlı caddelere kartvizit atan kadınların olduğu bilgisine ulaştı. Polis, bu kadınları fiziki takibe aldı.

Konya'da Fuhuş Operasyonu: 15 Gözaltı

YOLDAN GEÇEN SÜRÜCÜLERİ DURDURUP

Cadde kenarında bekleyen kadınların, yoldan geçen sürücüleri durdurup para karşılığında otopark, boş arsalar, otel ve evlerde cinsel ilişkiye girdiğini belirledi. Bunun üzerine ekipler 15 kadını müşterilerle pazarlık yaparken ve yerlere kartvizit atarken suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.

Konya'da Fuhuş Operasyonu: 15 Gözaltı

KİMİ BAĞIMLI KİMİ ÇOCUK SAHİBİ

Polis, yapılan aramalarda çok sayıda kartivizite el koydu. Bazılarının uyuşturucu bağımlısı olduğu, bazılarının ise çocuk sahibi olduğu belirtilen kadınlar, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Soruşturma sürdrülüyor.

Konya'da Fuhuş Operasyonu: 15 Gözaltı

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Konya'da Fuhuş Operasyonu: 15 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement