Konya Narkotim'den Sokak Satıcılarına Operasyon 14 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Konya Narkotim'den Sokak Satıcılarına Operasyon 14 Gözaltı

Konya Narkotim\'den Sokak Satıcılarına Operasyon 14 Gözaltı

Narkotim'den sokak satıcılarına operasyon: 14 gözaltı KONYA'da 'Narkotim' ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 3'ü kadın 14 kişi gözaltına alındı.

08.01.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Narkotim'den sokak satıcılarına operasyon: 14 gözaltı

KONYA'da 'Narkotim' ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 3'ü kadın 14 kişi gözaltına alındı. Baskında evlerde buzdolabı, çamaşır makinesinin içleri ve kömürlüklere kadar arama yapıldı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne bağlı 'Narkotim' ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen sokak satıcılarına yönelik bugün şafak vakti operasyon düzenlendi. Karatay İlçesi'ndeki Tatlıcak ve Yenimahalle'de daha önceden belirlenen 12 adrese yapılan baskında 3'ü kadın 14 kişi gözaltına alındı. Evlerde buzdolabı, çamaşır makinesinin içleri ve kömürlüklere kadar arama yapıldı. Yapılan aramada ise satışa hazır paketler halinde esrar ve eroin ele geçirildiği ve aramaların devam ettiği öğrenildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak için Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Narkotim'den Sokak Satıcılarına Operasyon 14 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement