Konya Smmmo'dan Mesleki Eğitim Faaliyetleri Seminerlerle Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Konya Smmmo'dan Mesleki Eğitim Faaliyetleri Seminerlerle Sürüyor

Konya Smmmo\'dan Mesleki Eğitim Faaliyetleri Seminerlerle Sürüyor

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından oda üyelerine ve stajyerlerine yönelik olarak düzenlenen mesleki eğitim faaliyetlerine “Mesleki sorunlar ve e-Birlik uygulamaları” semineriyle devam edildi.

22.02.2015 10:59

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından oda üyelerine ve stajyerlerine yönelik olarak düzenlenen mesleki eğitim faaliyetlerine "Mesleki sorunlar ve e-Birlik uygulamaları" semineriyle devam edildi.

Oda hizmet binasında düzenlenen seminere TÜRMOB Genel sekreteri Yücel Akdemir ile çok sayıda Oda üyesi ve stajyeri katıldı.

Mesleki açıdan yoğun bir dönemde olduklarını belirten Konya SMMMO Başkanı İsmail Turan, " İş yerlerimizde mesleki açıdan yoğun bir dönemden geçiyoruz ve bu doğrultuda mesleki güncel bilgileri ihtiyacımız olabiliyor. Oda olarak da güncel konularda seminerler düzenlemeye çalışıyoruz. Bugün genel merkezimiz TÜRMOB ile birlikte hem mesleki sorunlarımızı konuşacağımız hem de TÜRMOB'un yeri projesi olan e-Birlik ve Haksız Rekabet modülünün işleyişini göreceğimiz bilgilendirme seminerini düzenliyoruz. E-Birlik projesi odalar ve meslektaşlarım için oldukça önemli bir proje. Özellikle Haksız Rekabet modülünden bahsetmek istiyorum. Mesleğimizin önemli bir sorunu olan haksız rekabetin önünü kesmek için geliştirilen bir proje. Haksız rekabet modülü kullanılmaya başlandıktan sonra 15 bine yakın meslektaşımız sözleşmelerini modül üzerinden yapmış ve ayrıca 400 bine yakın mükellefte kayıt altına alınmış. Tabi eksiklikler mutlaka olabilir bu eksiklikler de toplantılarda konuşarak giderilecektir" dedi.

EĞİTİM FAALİYETLERİ DEVAM EDİYOR

Oda tarafından düzenlenen eğitim faaliyetleri hakkında da açıklama yapan Başkan Turan, "Güncel konularla ilgili eğitimlerimiz devam ediyor. 25 Şubatta ÖTV ve KDV'de Dönem sonu işlemleri ile bilgilendirme seminerlerimize devam edeceğiz. Faaliyetlerimize katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim" dedi.

Açılış konuşmasından sonra e-Birlik projesi hakkında TÜRMOB Genel Sekreteri Yücel Akdemir ve TÜRMOB Bilgiişlem personeli Kerem ÖZMAN tarafından detaylı bilgilendirme ve sunum yapıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konya Smmmo'dan Mesleki Eğitim Faaliyetleri Seminerlerle Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement