Suriyeliler, Afganların Evini Bastı: 1'i Ağır 10 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Suriyeliler, Afganların Evini Bastı: 1'i Ağır 10 Yaralı

Konya'da Suriyeli bir grup, ellerinde bıçak ve tornavidalarla Afganistanlı göçmenlerin kaldığı evi bastı. Baskında 1'i ağır 10 Afgan yaralanarak hastanelere kaldırıldı.

28.02.2017 05:56  Güncelleme: 08:22

Konya'da gece saatlerinde Afganların kaldığı evi basan Suriyeliler, bıçak ve tornavidalarla saldırdı. Saldırıda yaralanan 1'i ağır 10 Afgan, hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, verilen eşkaller doğrultusunda Suriyelileri yakalayabilmek için çalışma başlattı.

AFGANLARIN KALDIĞI EVİ BATILAR

Olay, saat 02.15 sıralarında merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi Furkan Dede Caddesi girişinde meydana geldi. Bir apartmanın birinci katında yaklaşık 20 kişilik Afganların oturduğu daire, kimlikleri henüz belirlenemeyen Suriyeli bir grup tarafından basıldı. Ellerinde bıçak ve tornavida bulunan grup, Afganlılara saldırdı. Saldırıda 10 Afgan bıçaklanarak ve darp edilerek yaralandı. Suriyeli saldırganlar ise olay yerinden kaçtı.

Suriyeliler, Afganların Evini Bastı: 1'i Ağır 10 Yaralı

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Bıçakla göğsünden yaralandığı öğrenilen bir Afganlının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Suriyeliler, Afganların Evini Bastı: 1'i Ağır 10 Yaralı

BİNA MERDİVENLERİNDE BIÇAK VE TORNAVİDA BULUNDU

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmada bina merdivenlerinde bıçak ve tornavida bulundu. Ayrıca gasp edildiklerini de ileri süren yaralıların verdikleri eşkaller doğrultusunda polisin çevredeki çalışmaları sürüyor.

Suriyeliler, Afganların Evini Bastı: 1\'i Ağır 10 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Suriyeliler, Afganların Evini Bastı: 1'i Ağır 10 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement