Konyaaltı Belediyesinden Yeni Projeler - Son Dakika
Güncel

Konyaaltı Belediyesinden Yeni Projeler

Konyaaltı Belediyesi, 5 muhtarevi, kapalı semt pazar yeri, amfi tiyatro ve kırsal bölgeler için sosyal etkinlik alanı projeleri için ihale sürecini başlatacak.

18.07.2016 11:34

Konyaaltı Belediyesi, 5 muhtarevi, kapalı semt pazar yeri, amfi tiyatro ve kırsal bölgeler için sosyal etkinlik alanı projeleri için ihale sürecini başlatacak.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Liman, Arapsuyu, Toros, Akkuyu ve Siteler mahallelerinde inşa edilecek modern muhtarevleri için proje hazırlıklarının tamamlandığını belirterek, "Vatandaşlarımız ile belediyemiz arasında köprü oluşturan muhtarlarımıza modern çalışma ofisleri inşa etmek görevimiz." dedi.

Karatepe mahallesine düğün, nişan gibi etkinliklerin yapılabileceği bir alan inşa edileceğini belirten Böcek, Karatepe Mahallesi Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin bulunduğu alanın bahçe bölümüne bin 250 metrekare kapalı alan inşa edileceğini bildirdi.

Liman mahallesinde salı günleri kurulan kapalı pazar yerini yıkıp modernize edeceklerini ifade eden Böcek, burayla ilgili projenin de tamamlandığını kaydetti.

Geçtiğimiz aylarda yapılan çalışmayla 52 bin 624 metrekare olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkını 10 bin metrekare daha genişlettiklerini anımsatan Böcek, bu park içinde yer alan amfi tiyatroyu da 3 bin kişi kapasiteye çıkaracaklarını ifade etti.

Böcek, söz konusu projelerin bir aya kadar ihale edilmesi ve bu yıl içinde tamamlanarak hizmete açılmasının planlandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Konyaaltı Belediyesinden Yeni Projeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement