Konyaaltı'nda Çocuklar Hem Eğleniyor, Hem Öğreniyor - Son Dakika
Yerel

Konyaaltı'nda Çocuklar Hem Eğleniyor, Hem Öğreniyor

Konyaaltı\'nda Çocuklar Hem Eğleniyor, Hem Öğreniyor

Konyaaltı Belediyesi’nin açtığı yaz kurslara katılan çocuklar, bir yandan kişisel gelişimlerine katkı yapıyorlar bir yandan da eğlenceli vakitler geçiriyorlar.

17.08.2016 15:46

Konyaaltı Belediyesi'nin açtığı yaz kurslara katılan çocuklar, bir yandan kişisel gelişimlerine katkı yapıyorlar bir yandan da eğlenceli vakitler geçiriyorlar.

Konyaaltı Belediyesi bünyesinde hizmet veren Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) yaz dönemi kursları ile devam ediyor. KONSEM Liman ve Gürsu Şubeleri'nde 2 bin 313 öğrenci, 66 kursta 19 ayrı branşta aldıkları eğitimler ile yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirme fırsatı buluyor. 5 ile 14 yaş arası öğrenciler, kurslarda hem eğlenirken hem de öğreniyorlar. Çocuklar, halk oyunları, jimnastik, zumba, drama ve bale derslerinde eğlenceli dakikalar geçiriyor.

"Yaz kurslarımızdan 2 bin 313 öğrencimiz eğitim alıyor"

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaz dönemi kurslarının özellikle çocuklar için çok faydalı olduğu söyledi. Başkan Böcek, 3 ay gibi bir tatil süresince çocuklarının evde sıkılmamaları gerektiğine dikkat çekerek, "Her branştan kurslarımız ile çocuklarımızın kişisel gelişimine katkı sunmaya çalışıyoruz. Kurslarımızdaki sosyal aktiviteler ile öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçiriyor. Yaz kurslarımızdan 2 bin 313 öğrencimiz eğitim alıyor" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konyaaltı'nda Çocuklar Hem Eğleniyor, Hem Öğreniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement