Marmaris'te Köpek, Kedi Yavrusunu Emziriyor - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Köpek, Kedi Yavrusunu Emziriyor

Marmaris\'te Köpek, Kedi Yavrusunu Emziriyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 12 yaşındaki Dost adlı köpek, annesinin terk ettiği Pamuk adı verilen yavru kediyi hem emziriyor, hem annelik ediyor.

13.03.2015 10:57  Güncelleme: 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, 12 yaşındaki 'Dost' adlı köpek, annesi tarafından terk edilen 'Pamuk' adı verilen yavru kediyi hem emziriyor hem annelik ediyor.

Beldibi Mahallesi Sanayi Sitesi'nde plastik doğrama dükkanı sahibi evli ve iki çocuk babası İbrahim Ünver, sekiz yıl önce denize düşen bir köpeği kurtararak hayvan barınağına teslim etti. Barınaktan ayrılacağı sırada köpeğin arkasından geldiğini gören Ünver, hayvanı sahiplendi. Aileye katılan hayvana 'Dost' adı verildi. Dost işyerini korurken sanayi sitesindeki esnafın da sevgilisi haline geldi. Geçen yıl Mayıs ayında altı yavrusu ölü doğan Dost, veterinerin tavsiyesiyle kısırlaştırıldı. Yavrularını kaybettikten sonra üzüntü içindeki Dost, dört ay sonra Eylül ayında annesi tarafından terk edilmiş yavru kediyi yuvasına getirdi. Olaya anlam veremeyen İbrahim Ünver, Dost'un kediyi emzirmeye başlamasıyla şaşkına döndü.

"ONUN SEVDİĞİ BİR KEDİYİ DE SAHİPLENDİM"

Kediyi de sahiplendiklerini ve 'Pamuk' ismini verdiklerini söyleyen İbrahim Ünver, "Köpeğim benim için çok değerli. Onun sevdiği bir kediyi de sahiplendim. Annesi tarafından terk edilen kediyi getirerek onu emzirerek hayata döndürdü. Altı aydır kediyi emziriyor. Yavru kedi yaşı emzirmeyle sanki iki yaşında gibi görünmeye başladı. İkisi hem arkadaş hem de anne ve evlat oldu. Birbirlerini yalıyorlar, beraber oynuyorlar. Köpeğim günde üç defa yavru kediyi emziriyor. Ben de kediye de bir kimlik kartı çıkartarak 'Pamuk' ismini verdim. Sanayi sitesi esnafının ilgi odağı. Buradan gelip geçen vatandaşlar dışarıda köpeğin kediyi emzirdiğini görünce telefonlarıyla görüntü çekiyorlar. Dost, kediyi sevmek için yaklaşan biri olunca kıskanıyor ve havlıyor. Ben ve onlar mutlu daha ne isteyeyim?" dedi.

Veteriner Behçet Düzgün, her dişi hayvanın annelik içgüdüleriyle yavru emzirebileceğini kaydetti. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Köpek, Kedi Yavrusunu Emziriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement