Köprübaşı'na Proje Lazım - Son Dakika
Yerel

Köprübaşı'na Proje Lazım

Köprübaşı\'na Proje Lazım

Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde “Köprübaşı’na Proje Lazım” isimli, Proje Döngüsü Eğitimi konulu, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Öztürk tarafından hazırlanan ve Zafer kalkınma Ajansına sunulan proje başarılı görülüp uygulanmaya başlandı.

14.04.2014 15:38

Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde "Köprübaşı'na Proje Lazım" isimli, Proje Döngüsü Eğitimi konulu, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Öztürk tarafından hazırlanan ve Zafer kalkınma Ajansına sunulan proje başarılı görülüp uygulanmaya başlandı.

Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde 8-13 Nisan tarihleri arasında Yavuz Selim Ortaokulunda, Selçukya Firmasının proje eğitim uzmanı Asuman Tongarlak tarafından düzenlenen 40 saatlik eğitim programında, ilçedeki 30 öğretmen ve 6 idareciye "Proje Döngüsü Yönetimi" eğitimi verildi. Uygulama süresince bu eğitimden 30 öğretmen ve 6 idareci faydalandı. Eğitimi veren proje uzmanı Asuman Tongarlak yapılan eğitim çalışmasının çok verimli geçtiğini, eğitim alan kişilerin bu eğitim ve sertifikaları sayesinde özellikle Avrupa Birliği Projelerinde ve yurt içi projelerde başarılı olabileceklerini temenni ettiğini belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Öztürk, eğitim alan öğretmen ve idarecilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Öztürk, proje hazırlama konusunda ilçenin bundan sonra daha da başarılı olacağını söyledi. Ayrıca bu eğitimi alan öğretmen ve idarecilerin bu eğitim sayesinde farklarının ortaya çıkacağını söyledi.

Toplantının sonunda Öztürk, katlım belgelerini eğitim alam öğretmen ve idarecilere takdim etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köprübaşı'na Proje Lazım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement