Köprülü Kavşak Ekim Ayında Trafiğe Açılacak - Son Dakika
Yerel

Köprülü Kavşak Ekim Ayında Trafiğe Açılacak

Köprülü Kavşak Ekim Ayında Trafiğe Açılacak

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman-Mersin çevre yolu üzerinde yapımı devam eden köprülü kavşak çalışmasını yerinde inceledi.

21.07.2015 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman- Mersin çevre yolu üzerinde yapımı devam eden köprülü kavşak çalışmasını yerinde inceledi.

Karaman - Mersin yolu üzerinde yapımına devam edilen yonca tipi kavşak çalışmasının bir diğer etabı olan ve şehrin D715 karayolu ile bağlantısını yapan yol üzerindeki çalışmalar aralıksız devam ediyor. Karaman'ın bütün girişlerinin hızlı bir şekilde daha estetik bir görünüme kavuşturulduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Valilik kavşağından başlayıp Mut yolu olarak bilinen ve D715 karayoluna bağlantı sağlayan, trafiğe kapanan yol üzerinde genişletme ve düzenleme çalışmaları aralıksız sürüyor. Karaman Belediyesi olarak bu çalışmalar kapsamında gerekli olan ağaçlandırma ve peyzaj düzenlemeleri tarafımızca gerçekleştirilecek. Bu yılın Ekim ayı itibari ile trafiğe açmayı planladığımız yol tamamlandığında, şehrimiz için büyük önem arz eden bu giriş daha estetik ve prestijli bir görünüme sahip olacak" dedi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köprülü Kavşak Ekim Ayında Trafiğe Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement