Köprülü Kavşakla Çayırova Osb Rahatlayacak - Son Dakika
Yerel

Köprülü Kavşakla Çayırova Osb Rahatlayacak

Köprülü Kavşakla Çayırova Osb Rahatlayacak

Dilovası Belediyespor’un şampiyon olan U-15 ve U-17 takımları ile Kocaeli 1’nci Amatör Küme C Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren A takımına işadamlarından destek sürüyor.

07.12.2015 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası Belediye spor'un şampiyon olan U-15 ve U-17 takımları ile Kocaeli 1'nci Amatör Küme C Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren A takımına işadamlarından destek sürüyor.

Kocaeli Amatör ligin başarılı spor kulüplerinden Dilovası Belediyespor yönetimi başarıların devamı ve şampiyonluk hedefi için kulübün maddi sorunlarını çözmek için çıktığı yolda destek aramaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta başlayan çalışma ile Dilovası'nda bulunan işadamlarını ziyaret ederek kulübün maddi sorunlarını çözmeye çalışan Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, Kulüp yöneticileri Cemil Daşdemir, Halit Ekici, Barış Ateş ve Denetim Komisyonu üyesi Bekir Dursun'un son durağı Dilovalı işadamları Erol Erdoğan ve Ali İhsan Adıgüzel oldu. Dilovası Belediyespor yönetimi, Ali İhsan Adıgüzel'i işyerinde ziyaret ederek kulübe destek istediler.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Erdoğan ve Adıgüzel, "Dilovası Belediyespor'un son zamanlarda aldıkları başarılar bizleri gururlandırıyor. Dilovası'nın çocuklarının başarılarının devamı için bizler ve bu sorumluluğu taşıyan herkesin kulübe destek olması gerekiyor."dediler. Dilovası'nın geleceği olan gençlerine sahip çıkılması adına üstelerine düşeni yapacaklarını belirterek destek sözü verdiler.

Kulüp Başkanı Recep Laç, desteklerinden dolayı Erol Erdoğan ve Ali İhsan Adıgüzel'e teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köprülü Kavşakla Çayırova Osb Rahatlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement