Körfez'de Bayramın Coşkusu Birlikte Yaşandı - Son Dakika
Yerel

Körfez'de Bayramın Coşkusu Birlikte Yaşandı

Körfez\'de Bayramın Coşkusu Birlikte Yaşandı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve ilçe protokolünün Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ndeki bayramlaşmasına halkın ilgisi yoğun oldu.

25.09.2015 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve ilçe protokolünün Tütünçiftlik Kültür Merkezi'ndeki bayramlaşmasına halkın ilgisi yoğun oldu.

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve ilçe protokolü Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde halkla bayramlaştı. Kent Bayramlaşması Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Halit Çokan, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Körfez İlçe Garnizon Komutanı Savaş Erdoğan, Körfez Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Körfez Jandarma Komutanı Üsteğmen Fikret Çetin Kale, Birim Müdürleri, Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatı Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve halkın yoğun katılımıyla Kent Bayramlaşması gerçekleştirildi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Ülkemizin huzurunu ve refah ortamını kaçıran şer odaklı güçleri lanetliyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bütün amacımız birlik ve beraberlik içinde Körfez ve Ülkemizi daha iyi yerlere getirmektir. Tüm hemşerimizin aileleri ile birlikte huzurlu, mutlu ve bereketli bir bayram geçirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, "İlçemiz birlik ve beraberlik içerisinde Kurban Bayramını icra ediyor. Bu tablo gerçekten Körfez'in bir ve beraber olduğunu gösteren tablodur. Sahip olduğumuz bu birlik ve beraberliği Allah bozmasın. Bundan sonra da aynı coşkuyla bayramlarda bir araya gelelim" ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen Kent Bayramlaşması çekilen toplu resimlerin ardından son buldu. Körfezli protokol üyeleri daha sonra Körfez Emniyet Müdürlüğü ve Körfez Jandarma Komutanlığına giderek görevli personel ve askerlerle bayramlaştı. Bayramlaşma esnasında güzel görüntüler oluştu. Nöbet tutan askerlerle bayramlaşan Kaymakam Can ve Başkan Baran askerlerle sıcak ve samimi şekilde sohbet etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Körfez'de Bayramın Coşkusu Birlikte Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement