Körfez'de Kaybolan Öğrenci Deniz Uçağı ile Aranıyor - Son Dakika
Güncel

Körfez'de Kaybolan Öğrenci Deniz Uçağı ile Aranıyor

Körfez\'de Kaybolan Öğrenci Deniz Uçağı ile Aranıyor

Kocaeli'de özel bir Fen Lisesi'nde eğitim gören ve önceki akşam evine gitmeyen, yapılan araştırmalarda en son Gölcük Vapur İskelesi'nden Kocaeli Büyükeşehir Belediyesi'ne ait Karamürsel Alp Vapuru'na bindiği tesbit edilen 17 yaşındaki Halil Buğra Kurnaz, deniz uçağı ile de aranmaya başlandı.

11.04.2014 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de özel bir Fen Lisesi'nde eğitim gören ve önceki akşam evine gitmeyen, yapılan araştırmalarda en son Gölcük Vapur İskelesi'nden Kocaeli Büyükeşehir Belediyesi'ne ait Karamürsel Alp Vapuru'na bindiği tesbit edilen 17 yaşındaki Halil Buğra Kurnaz, deniz uçağı ile de aranmaya başlandı. Bu arada bugün yine Gölcük'e gelen ailesi burada araştırma yaparken, vapura binmeden önce genç bir kızla çay bahçesinde oturup çay içip tost yedikleri belirlendi. Gölcük iskelesinden vapura bindikten sonra incelenen kamera kayıtlarında vapurun arkasına geçen, daha sonra ise bir daha hiç bir kaydı olmayan Halil Buğra Kurnaz'dan hala bir iz yok. Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi'ne ait botlarla dün başlatılan ve bugün de devam eden aramalar sonuç vermedi. Bugün de hava kapalı olmasına rağmen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi adına İzmit Körfezi'nde kirlilik tesbiti yapan Deniz Uçağı ile de havadan arama başlatıldı. Deniz uçağı pilotu Hakan Osanmaz, bu tür konularında tecrübeli olduklarını, ancak kendilerine geç haber verildiğini belirtti. Bize olay anında haber verdikleri takdirde çok daha yararlı olacağımızı düşünüyorum. Elimizde deniz uçağı var. Suyun 1 metre üzerinden uçabiliyoruz. Gerek dürbün, gerek yüksek çözünürlüklü kameralarımızla görüntüleri alıp inceleme yapabiliyoruz. Sahil güvenlik, çevre koruma müdürlüğü ile iletişim halindeyiz. Meteorolojik bilgileri de aldık. Bir insan cesedinin ne kadar sürüklenebileceğini bildiğimiz için tespit ettiğimiz noktalarda karış karış tüm Körfez'i arayacağız. dedi.

GENÇ BİR KIZLA GÖRÜLMÜŞ

Bu arada Halil Buğra Kurnaz'ın ailesi bugün de Gölcük'e gelerek vapurdaki görevlilerle görüştü. Baba Hacı Ahmet Kurnaz, anne Gülseren Kurnaz, Dedesi Yakup Taşkoparan, ve kardeşi Berat Boran Kurnaz ile bazı akrabaları vapur görevlilerinin yanı sıra iskele çevresindeki çay bahçesi sahipleriyle görüştü. Burada güvenlik kameralı olup olmadığı araştırlırken, gencin fotoğrafını gören çay bahçesi işletmecisi, Halil Buğra Kurnaz'ı olay günü gördüğünü, yanındaki bir genç kızla çay içip tost yediklerini, ancak ondan sonrasını bilmediğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Körfez'de Kaybolan Öğrenci Deniz Uçağı ile Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement