Körfez Hedeflenen Noktalara Ulaşıyor - Son Dakika
Yerel

Körfez Hedeflenen Noktalara Ulaşıyor

Körfez Hedeflenen Noktalara Ulaşıyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez genelinde faaliyet gösteren STK’ları (Sivil Toplum Kuruluşları) makamında ağırlamayı sürdürüyor.

17.06.2016 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez genelinde faaliyet gösteren STK'ları (Sivil Toplum Kuruluşları) makamında ağırlamayı sürdürüyor.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli ve Körfez genelinde aktif olarak faaliyet gösteren dernekleri makamında konuk etmeyi sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında Başkan Baran makamında ilk olarak Hereke Avcılar ve Atıcılar Dernek Başkanı Ata Acar ve Mahmut Uyumaz 'ı makamında ağırlayarak, sohbet etti. Gerçekleşen ziyarette Dernek üyeleri, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'a plaket takdim etti.

Daha sonra Hereke Ordulular Derneği Başkanı Ahmet Kara ve yönetim kurulu üyeleri Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Baran, Körfezli hemşerileriyle ilçede yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Baran kendisini ziyarete gelen STK'ların belediyenin çalışmalarına ve projelerine destek vermesi kentin geleceğini olumlu etkilediğini ifade etti. Başkan Baran, "Dernek yöneticilerimize nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. İlçemizde projelerimiz ile yaptığımız faaliyetlerde çok önemli aşamalar kaydettik. Projelerimizi yaparken sadece belediyemizin tek başına karar alıp uyguladığı projeler olmamasını hedefliyoruz. Bu nedenle STK'lar ile işbirliği içindeyiz. Aldığımız değerli fikirler projelerimize daha da değer katmaktadır" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Körfez Hedeflenen Noktalara Ulaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement