Körfez Ticaretine Yeni Soluklar Gerekli - Son Dakika
Basın Bültenleri

Körfez Ticaretine Yeni Soluklar Gerekli

Türkiye ve Arap ülkelerinin ekonomik ve ticari ilişkilerini artırmayı hedefleyen ve özellikle Turizm alanında somut yatırımlar yapan Anadolu Anka firmasının Genel Müdürü Faruk Yıldırım geçtiğimiz hafta düzenlediği davette Hac ve Umre sektöründe hizmet veren yetkililerle bir araya geldi.

28.06.2014 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye ve Arap ülkelerinin ekonomik ve ticari ilişkilerini artırmayı hedefleyen ve özellikle Turizm alanında somut yatırımlar yapan  Anadolu Anka firmasının Genel Müdürü Faruk Yıldırım geçtiğimiz hafta düzenlediği davette Hac ve Umre sektöründe hizmet veren yetkililerle bir araya geldi.

Davet sırasında iki ülke arasındaki ticari ve sosyal ilişkilerin nasıl daha iyi geliştirilebileceği konuşuldu. Özellikle iki ülke arasında son yıllarda artan turizm ve gayrimenkul yatırımlarında dikkat edilmesi gereken hususlara da yer verildi. Katılımcılar arasında Mawaddah'ın CEO'su Mohammed S.Al-Ansari, Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmed Omar Bakran ve Nesmal Holding CEO'su Oussame Najjar' da bulunuyordu.

Anadolu Anka Turizm Eğitim ve Danışmanlık Aş. 2013 yılında faaliyete geçmiş olup, kutsal topraklarda konaklama hizmeti veren Mawaddah International Group'un Türkiye ofisidir. Mawaddah Int'l Group, Mekke ve Medine'deki toplam 20 otelden oluşan oteller zinciriyle Hac ve Umre ziyaretçilerine ev sahipliği yapmaktadır. Mawaddah Int'l Group, Türk pazarına 2013' de Anadolu Anka Turizm Eğitim ve Danışmanlık AŞ ile giriş yapmıştır.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Basın Bültenleri Körfez Ticaretine Yeni Soluklar Gerekli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement