Korkuteli Belediye Meclisi 2 Milyon 250 Bin TL'de Uzlaştı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Belediye Meclisi 2 Milyon 250 Bin TL'de Uzlaştı

Korkuteli Belediye Meclisi 2 Milyon 250 Bin TL\'de Uzlaştı

Antalya’nın Korkuteli İlçe Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda meclis üyeleri ortak karar ile uzlaştılar.

13.08.2014 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli İlçe Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda meclis üyeleri ortak karar ile uzlaştılar. Devam meclisinde, belediye bünyesinde bulunan bazı birimlerin iptali ve ek olarak ihtiyaç duyulan birimlerin ihdası maddesi oldu. Plan bütçe komisyonu kararına göre nikah memuru görevlendirmesinin reddi ve diğer gerekli birimlerin ihdası oy çokluğu ile kabul edildi.

Korkuteli Belediye Meclis Toplantısı'nda Belediye Başkan Yardımcısına verilmek üzere belirlenen ödeneğin 2000 lira üzerinden yeniden değerlendirme konusu, CHP Belediye Meclis üyeleri tarafından önerge olarak sunulmuştu. Üç ayrı görüş sunulması sonrasında başkan yardımcısı maaşı en düşük tekliften en yüksek teklife doğru sırasıyla meclisin oylamasına sunuldu. Bir milyon TL olarak belirlenen ödenek kararının devam ettirilmesi için 13 AK Parti Meclis Üyesi onay verdi. 2.500 lira olması yönünde teklifte bulunan MHP Belediye Meclis üyeleri 10 onay oyu verirken, 2000 lira üzerinden meclise önergede bulunan CHP Meclis üyelerinden ise iki onay oyu kullanıldı. Başkan yardımcısına verilecek maaş gündemi tekrar meclis gündemine sunulmamak kaydı ile Bir Milyon TL olarak oy çokluğu ile kabul edildi.

Korkuteli Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı'nda yer alan gündem maddesindeki İller Bankası'ndan yasa kapsamında kullanılabilirliği olduğu beyan edilen kredi için başlangıçta 3 milyonluk kredi kullanımı oylamaya sunulmuş ve reddedilmişti.CHP meclis üyelerinin yeniden görüşülmesi için sunduğu önerge ile yeniden görüşülen gündem maddesi ilk etapta onaydan geçemedi.

Grup sözcülerinin görüşüp ortak bir kararda birleşebilmesi için oturuma beş dakika ara verilirken, devamında araç alımı için kullanılmak şartı ile İller Bankası'ndan 2 milyon 250 bin liralık kredinin Devlet Malzeme Ofisi'ne direk aktarılması hususu meclisin oylamasına sunuldu. Hizmet akışını hızlandırmak için araç alımı ile ilgili gündem maddesi 2 milyon 250 bin olarak oybirliği ile kabul edildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Belediye Meclisi 2 Milyon 250 Bin TL'de Uzlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement