Korkuteli Belediye Meclisi'nde Darbe Girişimine Tepki - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Belediye Meclisi'nde Darbe Girişimine Tepki

Korkuteli Belediye Meclisi\'nde Darbe Girişimine Tepki

Korkuteli Belediyesinin, Ağustos 2016 Olağan Meclis toplantısında 10 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandıMecliste, grubu bulunan her 3 siyasi parti grup sözcüleri ve Belediye Başkanı Hasan Gökce de 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan darbe girişimine tepkilerini dile getirdi.

04.08.2016 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korkuteli Belediyesinin, Ağustos 2016 Olağan Meclis toplantısında 10 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı

Mecliste, grubu bulunan her 3 siyasi parti grup sözcüleri ve Belediye Başkanı Hasan Gökce de 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan darbe girişimine tepkilerini dile getirdi.

AK parti grubu adına bir konuşan Hasan Ali İrban, "Korkuteli Ak Parti Belediye Meclis üyeleri olarak, ihanet çetesinin kanlı darbe eylemini nefretle lanetliyor, darbeye karşı ortak mücadele kararlılığımızı, hükümetin yanında olduğumuzu, yüce milletimize ve demokrasi sevdalısı Korkuteli halkına bir kez daha bildiriyoruz. Dış destekle ve paralel terör örgütü organizasyonuyla gerçekleştirilen darbe girişiminin başarısız olmasında en büyük faktör, aziz milletimizin, Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin, siyasi partilerimizin. TSK komuta kademesinin, sivil toplum örgütlerimizin, medyamızın darbeye karşı kararlı duruşu, yani birlik ve beraberlikle milli iradeye sahip çıkmaları olmuştur. Demokrasiye bağlılığım göstererek, ihanet yelesini ve dış destekçilerini bozguna uğralan aziz milletimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Daha sonra başlayan Meclis toplantısında maddeler oy çokluğu, oy birliği ile kabul ve ret edildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Belediye Meclisi'nde Darbe Girişimine Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement