Korkuteli'de Jandarma Denetimde - Son Dakika
Güncel

Korkuteli'de Jandarma Denetimde

Korkuteli\'de Jandarma Denetimde

Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı’na Bağlı Trafik Tim komutanlığı ekipleri, ilçe merkezi giriş ve çıkışlarında yılbaşı öncesi emniyet, asayiş ve trafik uygulamaları artırıldı.

31.12.2015 15:58

Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı'na Bağlı Trafik Tim komutanlığı ekipleri, ilçe merkezi giriş ve çıkışlarında yılbaşı öncesi emniyet, asayiş ve trafik uygulamaları artırıldı.

Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ekipleri, Korkuteli- Bucak karayolunda emniyet, asayiş ve trafik uygulamaları artırıldı.

Jandarma Trafik tim ekipleri, vatandaşların yılbaşını huzur ve güven içinde geçirmesi için belirli noktalarda sürücüleri durdurarak, trafik kuralları hakkında bilgi verdi. Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan açıklamada, "2016 yılına huzur ve güven ortamı içinde girilebilmesi ve yeni yıl boyunca bu ortamın devam ettirebilmesi için Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanlığı'nca emniyet ve asayiş hizmetlerine devam edilirken, kolluk tedbirlerinin yanı sıra vatandaşlar tarafından alınabilecek önlem ve tedbirler için de devam edilecektir" denildi.

Vatandaşlar, jandarma ekiplerinin göstermiş olduğu ilgiden memnun kaldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Korkuteli'de Jandarma Denetimde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement