Korkuteli Hem'de Hızlı Klavye Kursu Başladı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Hem'de Hızlı Klavye Kursu Başladı

Korkuteli Hem\'de Hızlı Klavye Kursu Başladı

Antalya’nın Korkuteli İlçesi’nde Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, yoğun talep üzerine yeniden hızlı klavye kursunu açtı.

22.08.2014 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, yoğun talep üzerine yeniden hızlı klavye kursunu açtı. F klavye eğitimi verilecek olan kurs iki ay sürecek.

Korkuteli Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen, büro yönetimi ve sekreterlik alanında ihtiyaç duyulan 160 saatlik on parmak hızlı klavye kullanma (F klavye) kursu başladı. Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi binasında başlayan kursa 21 kursiyerin müracaat ettiğini ifade eden Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Çobanoğlu, "Kursumuz 160 saatlik ve yaklaşık 8 hafta sürecek. kurs Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Okullar Hayat Bulsun' projesi kapsamında düzenleniyor. Kursu klavye öğretmeni Tuğba Kapan tarafından verilecek. Adalet Bakanlığı ve bazı bakanlıklara katip olarak kamu personeli olarak atanacaklardan istenen bu belgeye sahip olmak isteyen gençlerden bu kursun açılması konusunda yoğun talep aldık. Kursa 21 kursiyer başvurdu. Başvurular devam ediyor"r devam ediyor" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Hem'de Hızlı Klavye Kursu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement