Korkuteli'nde 24 Derslikli Ortaokul Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'nde 24 Derslikli Ortaokul Yapılacak

Korkuteli ilçesi Kiremitli Mahallesi'ne hayırsever Mustafa Kemer tarafından yaptırılacak 24 derslikli ortaokul için, Antalya Valiliği'nde protokol imzalandı.

20.03.2015 11:37

Korkuteli ilçesi Kiremitli Mahallesi'ne hayırsever Mustafa Kemer tarafından yaptırılacak 24 derslikli ortaokul için, Antalya Valiliği'nde protokol imzalandı.

Antalya Valisi Muammer Türker, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, kazanılan paranın toplumsal hizmetlere tahsis edilmesinin çok önemli olduğunu söyledi.

İnsanların toplumdan aldıklarını topluma vermesinin Türk kültüründen geldiğini belirten Türker, "Bu kadirşinaslığı ve hayırseverliği yapma iradesini herkes gösteremiyor. Bunu ayrı bir babayiğitlik olarak tarif etmek lazım" dedi.

Antalya'da 2003'e kadar okul yapımının yüzde 70'ini devletin karşıladığını ifade eden Türker, bugün ise okulların yüzde 60'ının hayırseverler tarafından yaptırıldığını kaydetti.

Mustafa Kemer'e teşekkür eden Türker, okulun hayırlı olması temennisinde bulundu.

İmza törenine Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ve hayırsever Mustafa Kemer ile eşi Zeynep Kemer de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Korkuteli'nde 24 Derslikli Ortaokul Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement