Korkuteli'nde Fitre ve Zekat Zarfları Toplanmaya Başlandı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'nde Fitre ve Zekat Zarfları Toplanmaya Başlandı

Korkuteli\'nde Fitre ve Zekat Zarfları Toplanmaya Başlandı

Türk Hava Kurumu (THK) bu yıl da vatandaşların Ramazan ayı içinde muhtarlara verdikleri fitre ve zekat zarflarını toplamaya başladı.

02.08.2014 10:02

Türk Hava Kurumu (THK) bu yıl da vatandaşların Ramazan ayı içinde muhtarlara verdikleri fitre ve zekat zarflarını toplamaya başladı.

Türk Hava Kurumu (THK) Korkuteli Şubesi tarafından Ramazan ayı öncesinde mahalle muhtarına dağıtılan fitre ve zekat zarfları Ramazan ayının sona ermesi ile birlikte muhtarlar tarafından THK Şubesi"ne teslim edilmeye başladı. Mahalle muhtarları imza karşılığı teslim aldıkları zarfları imza karşılığı teslim etti.

Bayram sonrası mahalle muhtalarının fitre ve zekat zarflarını Türk Hava Kurumu'na teslim ettiğini söyleyen THK Şube Başkanı Mehmet Karaca, Ramazan ayını başında 5 bin zarf dağıtıldığını belirterek, "Muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Son yapılan değişiklikle bundan sonra topladıkları fitre, zekat ve kurban derisi gelirlerinin tamamı THK'ya kalıyor. Bu gelirlerle ambulans helikopter ve uçak ile yangın söndürme uçağı ve helikopteri alınıyor. Ayrıca gençlerimizin havacılık eğitimi almasında kullanılıyor" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'nde Fitre ve Zekat Zarfları Toplanmaya Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement