Korkuteli'ne 8 Derslikli Yeni Okul - Son Dakika
Güncel

Korkuteli'ne 8 Derslikli Yeni Okul

Korkuteli\'ne 8 Derslikli Yeni Okul

Korkuteli hayırseverlerinden Arif Cebeci ve Esenyurt Mahalle Muhtarı Mustafa Kubuz'un girişimleriyle Esenyurt Mahallesi'ne hayırsever İbrahim Yavrucu tarafından 8 derslikli okul yaptırılacak.

12.10.2016 09:48

Korkuteli hayırseverlerinden Arif Cebeci ve Esenyurt Mahalle Muhtarı Mustafa Kubuz'un girişimleriyle Esenyurt Mahallesi'ne hayırsever İbrahim Yavrucu tarafından 8 derslikli okul yaptırılacak. Konuyla ilgili Arif Cebeci ve Muhtar Mustafa Kubuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz'ü ziyaret etti.

Muhtar Mustafa Kubuz, "Eğitim için tüm mahalle halkı seferber oldu. Yarının geleceği olan ve hayatta en büyük sermayemiz olan çocuklarımız için ne yapsak azdır. Önümüzdeki günlerde Antalya Valiliği'nde protokolünü yaparak en kısa sürede okulumuzu tamamlayıp, eğitim- öğretime açacağız" dedi.

Hayırsever Arif Cebeci, hayırseverlerin eğitime desteğinin devam ettiğini belirterek, "Hayırsever İbrahim Yavrucu için önümüzdeki günlerde Antalya'da protokol imzalayacağız. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Ardından ilçede birçok hayırseverimiz okul yapmak için bekliyor. Onlarla bire bir konuşarak bir an önce okul yapımı için mücadele ediyoruz. En kısa sürede bu hayırseverlerimizi açıklayacağız" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz de "Hayırseverlerimiz Eğitime Yüzde 100 Destek kampanyasına büyük destek verdi. Bu kapsamda 25 yeni okulumuzu eğitim öğretime kazandırdık. Devlet kaynaklarının yanı sıra hayırseverlerin eğitime bu katkısı takdire şayandır. Bu konuda Korkuteli'nde de büyük bir sinerji oluştu. Eğitime yapılan yatırımlar ne kadar çok olursa öğrencilerimiz, çocuklarımız ne kadar iyi yetişirse, diğer bütün hizmet alanlarında daha başarılı bir hizmet sunmayı gerçekleştirmiş oluruz" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Korkuteli'ne 8 Derslikli Yeni Okul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement