Korunmaya Muhtaç Yaşlılara Evde Temizlik Projesi - Son Dakika
Güncel

Korunmaya Muhtaç Yaşlılara Evde Temizlik Projesi

"Korunmaya Muhtaç Yaşlılara Evde Temizlik" projesi kapsamında, Domaniç ilçesinde bakıma muhtaç ailelere evde temizlik hizmeti veriliyor.

11.04.2016 13:58

"Korunmaya Muhtaç Yaşlılara Evde Temizlik" projesi kapsamında, Domaniç ilçesinde bakıma muhtaç ailelere evde temizlik hizmeti veriliyor.

Kaymakam Bünyamin Karaloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, projenin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütüldüğünü ifade ederek, belirlenen 28 aileye düzenli aralıklarla temizlik hizmeti verildiğini söyledi.

Temizlik ve bakım hizmetinin vakıf personelince yapıldığını bildiren Karaloğlu, şunları kaydetti:

"Proje kapsamında belirlediğimiz ailelere giden ekiplerimiz, evlerinde en ince detaya kadar evin temizliğini yapıyor. Kirli eşyaları ve çamaşırları toplayıp ilçe merkezinde belirlediğimiz bir yerde yıkatıp ütülettikten sonra tekrar evlerine teslim ediyoruz. Böylelikle vatandaşlarımıza devletin sıcak elini ulaştırmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda özellikle yaşlı ailelerimizle sohbet edilerek onların dert ve sıkıntıları dinleniyor. Ailelerimiz devletimizin bu uygulamasından son derece memnun ve çok dua alıyoruz."

Muratlı köyünde yaşayan 83 yaşındaki Teslime Şener de 12 yıl önde eşini kaybettiğini ifade ederek, "Eşimi kaybettikten sonra çocuğumda olmadığı için yaşlı halimle yalnız başıma kaldım. Rabbim devletimizi başımızdan eksik etmesin. Evimi gelip temizliyorlar, kıyafetlerimi yıkıyorlar. İhtiyaçlarımı gideriyorlar." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Korunmaya Muhtaç Yaşlılara Evde Temizlik Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement