Kosgeb Başkanı Biçer: İşletmelerimizin Yüzde 99'u Küçük ve Orta Ölçekli - Son Dakika
Güncel

Kosgeb Başkanı Biçer: İşletmelerimizin Yüzde 99'u Küçük ve Orta Ölçekli

Kosgeb Başkanı Biçer: İşletmelerimizin Yüzde 99\'u Küçük ve Orta Ölçekli

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Recep Biçer, Türkiye'deki işletmelerin yüzde 99'unun küçük ve orta ölçekli işletmeler olduğunu söyledi.

23.11.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Recep Biçer, Türkiye'deki işletmelerin yüzde 99'unun küçük ve orta ölçekli işletmeler olduğunu söyledi. Biçer, "Pek çok işletmemiz, devletimizin kendisine sağladığı faizsiz destekleri bilmiyor" dedi.

KOSGEB Başkanı Recep Biçer, Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret etti. Biçer, KOSGEB'in, küçük ve orta ölçekli işletmeleri desteklemek amacıyla kurulduğunu ve bu amaç doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Türkiye'deki işletmelerin, KOSGEB'in çalışmaları ve devletin onlar için sunduğu olanakları bilmediğini belirten Biçer, şöyle konuştu:

"KOSGEB'in çalışmalarını, sunduğu olanakları ve devletimizin işletmelerimiz için verdiği kaynakları anlatmak, kendimizi tanıtmak için bir dizi ziyaretler yapıyoruz. Bu kapsamda Kayseri'ye geldik ve burada ticari ve sanayi kuruluşlarımızı, işletmelerimizin bağlı bulunduğu sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceğiz. Türkiye'deki işletmelerimizin yüzde 99'u aslında küçük ve orta ölçekli. Bu nedenle, bütün bu işletmelerimiz, KOSGEB aracılığıyla devletimizin sunduğu olanaklardan yararlanabilir. Ancak pek çok işletmemiz, devletimizin kendisine sunduğu olanakları bilmiyor ve KOSGEB'in faizsiz desteklerinden habersiz. Biz bütün bu konuları tekrar gündeme getirmek, işletlemerimizi bilgilendirmek istiyoruz."

Vali Düzgün de, Kayseri'nin bir ticaret şehri olarak bilindiğini ve ilde pek çok girişimci bulunduğunu belirterek, "Bu girişimcilerimiz ve işletmeler, KOSGEB'i yeterince tanımıyor ve sunduğu olanakları bilmiyor. Yeni bir işe atılacak, girişimci olacak insanlarımız da KOSGEB'in olanaklarından yararlanabilirler. Bunların işletmecilerimiz tarıfından bilinmesi ve KOSGEB'in daha çok tanınması gerekiyor" dedi. Vali Düzgün, KOSGEB Başkanı Recep Biçer'e ziyaret anısına, Kayseri Saat Kulesi şeklinde bir plaket verdi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kosgeb Başkanı Biçer: İşletmelerimizin Yüzde 99'u Küçük ve Orta Ölçekli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement