Köşker Güzeller'de - Son Dakika
Güncel

Köşker Güzeller'de

Mahalle inceleme gezileri ve esnaf ziyaretlerine aralıksız devam eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Güzeller Mahallesi'ne çıkarma yaptı.

07.10.2015 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahalle muhtarı Mümin Yılmaz'ı ziyaret ederek inceleme gezisine başlayan Başkan Köşker'e belediye meclis üyesi Ergün Kahraman ve Ak Parti Güzeller mahalle teşkilatı başkanı Sadettin Karaaslan da eşlik etti. Güzeller Muhtarı Mümin Yılmaz'la bir süre sohbet eden ve mahallede gerçekleştirilecek belediye hizmetlerine ilişkin görüş alışverişinde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu.

ZİYARETLER SAĞANAK YAĞMURDA DA DEVAM ETTİ

Akse Sapağı bölgesindeki esnafı tek tek ziyaret eden ve hayırlı işler dileyen Başkan Köşker, çok sayıda işyeri ve çay ocağına konuk oldu. Esnaf ve vatandaşlar tarafından oldukça sıcak bir şekilde karşılanan Köşker, hemşehrileriyle Gebze ve ülke gündemiyle ilgili bol bol sohbet etme fırsatı buldu. Akse Sapağı'ndaki lokanta, pastane, market, fırın, çay ocağı ve büfeleri ziyaret eden Köşker, Hacı Salih Camii cemaati ile de çay ocağında bir araya geldi. Başkan Köşker, inceleme ve ziyaretlerini belediye meclis üyesi Ergün Kahraman ve Ak Parti Güzeller mahalle başkanı Sadettin Karaaslan'la birlikte gerçekleştirdiği Arapçeşme'deki büfe açılışının ardından tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Köşker Güzeller'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement