Kosovalı Gençlerden, Edirne Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kosovalı Gençlerden, Edirne Belediyesine Ziyaret

Kosovalı Gençlerden, Edirne Belediyesine Ziyaret

Kosova Prizren Gençlik Kulübü üyeleri, Edirne Belediyesini ziyaret etti.

11.08.2014 18:44

Kosova Prizren Gençlik Kulübü üyeleri, Edirne Belediyesini ziyaret etti.

Edirne Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Prizren Gençlik Etkinlikleri Genel Koordinatörü Gökhan İspiri, ziyarette, Türkiye ile Kosova arasında özellikle gençlik bazında dostluğun devam etmesini istediklerini belirtti.

Kulüp olarak Türkiye'ye geldiklerini, ilk duraklarının Bursa Büyükşehir Belediyesi olduğunu, daha sonra ise Edirne Belediyesi ile Edirne Valiliğini ziyaret ettiklerini ifade eden İspiri,  "Buradan da İstanbul'a 'gençlik köprüsü' adı altında ziyarette bulunacağız. Amacımız Türkiye ile Kosova arasındaki dostluğu daha da geliştirmek. Edirne ziyaretimizde serhat Şehri Edirne'ye değer katan mekanları görme fırsatı bulduk. Edirne'ye ve Edirnelilere hayran kaldık" ifadelerini kullandı.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu da Kosovalı gençlerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu aktardı.

Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın yurt dışı ziyaretinde olduğu için kendilerini karşılayamadığını bildiren Tanrıkulu, "Edirne Belediyesi olarak, dostluk, kardeşlik ve barış adına yapılan her türlü etkinliği sonuna kadar destekliyor ve böyle güzel bir etkinliği gerçekleştiren gençleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz" görüşlerini aktardı.

Ziyaretin ardından Prizren Gençlik Kulübü üyelerine Edirne Belediyesini gezdiren Tanrıkulu, Edirne'ye özgü hediyeler verdiği gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kosovalı Gençlerden, Edirne Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement