Kovancılar'da 3 Dönem Başkanlık Yapan Yanılmaz Personele Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Kovancılar'da 3 Dönem Başkanlık Yapan Yanılmaz Personele Veda Etti

Kovancılar\'da 3 Dönem Başkanlık Yapan Yanılmaz Personele Veda Etti

Elazığ'ın Kovancılar İlçe Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz, 15 yıldır sürdürdüğü Belediye Başkanlığından ayrılacak olması nedeniyle çalışanlarına veda etti.

15.03.2014 19:52

Elazığ'ın Kovancılar İlçe Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz, 15 yıldır sürdürdüğü Belediye Başkanlığından ayrılacak olması nedeniyle çalışanlarına veda etti. Yanılmaz, 15 yıl hizmet ettiklerini ve çalışanların yeni belediye başkanı kim olursa olsun hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

Kovancılar Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz, 15 yıllık Başkanlığının 30 Mart'ta sona erecek olması nedeniyle Belediye Personeliyle bir araya geldi. Belediye personeli ile birlikte yemek yiyen Başkan Yanılmaz," 15 yıl önce belediye başkanı olduğumda personelimle bir toplantı yaptım sizlere maaş ödeyemeyeceğim demiştim. Ben ve personelim 3 ay maaş alamadık ama biz hem hizmet etik hemde ilerleyen zamanda maaşları ödedik. Biz bu halka hizmet etmeye geldik onun için bu halkta beni 3 donem belediye başkanı yaptı. Ben halkın efendisi değil hizmetkarıydım. Bu halkta bunu bildiği için bana inanarak 3 donem seçti. Bende bundan böyle Kovancılar halkını hiç unutmayacağım . Hakkım sizlere helal olsun, sizde hakkınızı helal edin. Nereye gidersem gideyim her zaman bu halka hizmet edeceğim. Sizler kim gelirse gelsin bu halka hizmet edeceksiniz. Onun için başkan kim olursa olsun sizler her zaman hizmetlerinize devam edeceksiniz" dedi.

Daha sonra Başkan Yanılmaz, emekliği gelen personele plaket verdi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kovancılar'da 3 Dönem Başkanlık Yapan Yanılmaz Personele Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement