Kovancılar'da Kitap Şenliği Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Kovancılar'da Kitap Şenliği Başlıyor

Elazığ'ın Kovancılar İlçe Kaymakamı Hasan Gündoğdu, ilçede kitap okumanın önemini ve sevgisini kazandırmak istediklerini söyledi.

07.11.2015 11:59  Güncelleme: 12:10

Elazığ'ın Kovancılar İlçe Kaymakamı Hasan Gündoğdu, ilçede kitap okumanın önemini ve sevgisini kazandırmak istediklerini belirterek, bu çerçevede düzenledikleri kitap şenliğinin Pazartesi günü başlayacağını ve 5 gün devam edeceğini kaydetti.

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde 9-14 Kasım tarihleri arasında, "Kumbaralar açılıyor, Kovancılar, Palu Okuyor" projesi kapsamında kitap şenliği düzenlenecek. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kovancılar İlçe Kaymakamı Hasan Gündoğdu, "9-14 Kasım tarihleri arasında ilçemiz TOKİ Mahallesi'nde bulunan kapalı spor salonunda kitap şenliği düzenliyoruz. İlçemizde ilk defa büyük bir kapsamda düzenlenecek olan kitap şenliğine geniş çaplı yazar katılımı olacak. Düzenlenecek olan şenlik sayesinde halkımıza kitap sevgisini kazandırmak, kitap okumanın önemini ve onları hayalleriyle buluşturmak hedeflenmektedir. Kaymakamlığımız, Palu Kaymakamlığı ve Kovancılar Belediye Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen şenliğimiz Pazartesi günü sabah açılacak, tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kovancılar'da Kitap Şenliği Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement