Köy Okullarına Binlerce Kitap Bağışladı - Son Dakika
Yerel

Köy Okullarına Binlerce Kitap Bağışladı

Batmanda eğitime katkıları ve sosyal etkinlikleriyle tanınan genç Turizmci Hüseyin Aslan, köy ve mezra okullarına kitap bağışını sürdürüyor.

09.06.2016 15:09

Genç turizmciden kitap bağışı

Real Konak Hotel Genel Koordinatörü Hüseyin Aslan, kırsal kesimlerdeki yerleşim birimlerinde bulunan okullara kitap bağışı yapmaya devam ediyor.

"Karanlığa bir ışık da sen yak" kitap projesi kapsamında Beşiri Anadolu Lisesine 1.500 adet kitap hediye ederek okul kütüphanesini oluşturan Real Konak Hotelin genç yöneticisi Hüseyin Aslan yaptığı açıklamada öğrencilerin kitap ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirtti.

Aslan, "bu kapsamda "karanlığa bir ışık da sen yak" kitap projesi ile bir kütüphane oluşturduk. Böyle anlamlı bir projeyi hayata geçirdiğimiz için ve her şeyden önemlisi öğrencilerin eğitim hayatına katkı sağladığımız için çok mutluyuz. Beni böyle bir projeye iten ve bu yolculuğa başlamamda en büyük güç maddi durumu yerinde olmamasına rağmen çocuğunu okutmak için çalışan ve hatta ayağındaki yırtık ayakkabıya aldırmadan yine çocuklarını okutmak için çalışan bir babanın hikayesi oldu. Bu nedenle tamamen sosyal medya üzerinden yürüttüğüm projeye Türkiye genelinden destek buldum. Her geçen gün bu destek katlanarak büyüyor. Buradan projeme destek olan yüreği kocaman insanlara teşekkürü bir borç olarak görüyor ve hepsine saygılarımı sunuyorum" dedi.

Aslan, ayrıca gönüllülük esasıyla devam eden kampanya ile şu ana kadar 23 bin kitap dağıttıklarını ve yeni kampanyalarla müjdeli haberler vermeye devam edeceklerini belirtti. Beşiri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ubeydullah Aydın Beşiri okulları kütüphanelerine yaptığı desteklerden dolayı Aslan'a plaket verildi.




Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Köy Okullarına Binlerce Kitap Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement