Köyceğiz Yaşar Sevim Üniversiteler Plaj Hentbol Turnuvası - Son Dakika
Güncel

Köyceğiz Yaşar Sevim Üniversiteler Plaj Hentbol Turnuvası

Köyceğiz'de bu yıl 19'uncusu düzenlenen Üniversiteler Yaşar Sevim Plaj Hentbol Turnuvası törenle başladı.

09.07.2016 09:03

Köyceğiz'de bu yıl 19'uncusu düzenlenen Üniversiteler Yaşar Sevim Plaj Hentbol Turnuvası törenle başladı.

Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk anıtına çelenk konulması ve saygı duruşuyla başlayan organizasyonda halk oyunları ekibi gösteri sundu.

Köyceğiz kordonunda düzenlenen kortej yürüyüşünün ardından Delta Plajı'nda eski milli hentbolculardan oluşan takım ile Köyceğiz Belediyesi Hentbol Takımı da bir gösteri maçı yaptı.

Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, gazetecilere yaptığı açıklamada, organizasyonun bu yıl 19'uncusunu düzenlediklerini kaydederek, "Köyceğiz Belediyesi'nin hentbol takımı 1. lige çıktı. Hedef süper lig. Bu 19 yılda kazanılan birikimlerin sonucu. Bu akşamdan sabaha olan bir şey değil." dedi.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ise, Köyceğiz ile hentbolcuları buluşturmaktan mutluluk duyduklarını anlatarak, gelecek yıllarda turnuvayı uluslararsı bir seviyeye taşımak istediklerini ifade etti.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Hentbol Teknik Kurul Başkanı Serdar Eler de, federasyonun amacının her düzeyden sporcu tanıtmak ve sevdirmek için gerekli çalışmaları yapmak olduğunu söyledi.

Turnuvanın 1998'de 9 takımla başladığını, şuanda 35 takıma ulaştığına işaret eden Eler, "Bu şampiyonayı yaparken keyif alıyor ve gurur duyuyoruz. Katılan bütün üniversitelere iyi niyetlerinden ve hentbol sevgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

35 takım ve 400'ün üzerinde sporcunun mücadele edeceği turnuva 12 Temmuz'da sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Köyceğiz Yaşar Sevim Üniversiteler Plaj Hentbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement