Köydeki Yaz Kur'an Kursu'na Yoğun Katılım - Son Dakika
Yerel

Köydeki Yaz Kur'an Kursu'na Yoğun Katılım

Köydeki Yaz Kur\'an Kursu\'na Yoğun Katılım

Kütahya’nın Hisarcık ilçesine bağlı 650 nüfuslu Kutluhallar köyünde Müftülük tarafından açılan Yaz Kur’an Kurslarına 92 kız ve erkek öğrencinin katıldığı bildirildi.

19.07.2016 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesine bağlı 650 nüfuslu Kutluhallar köyünde Müftülük tarafından açılan Yaz Kur'an Kurslarına 92 kız ve erkek öğrencinin katıldığı bildirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığının "Haydi Çocuklar, Haydi Gençler! Kur'an ayında Kur'an'la buluşalım. Gel Bu Yaz Kur'an'ı Gönlüne Yaz" başlığıyla açılan Kutluhallar Köyündeki Yaz Kur'an Kurslarına yoğun katılım oldu.

Kurs Öğreticileri Ali Sevinç, İsmail Kocabıyık ve Sibel Kaya nezaretinde açılan 92 kız ve erkek öğrencinin katıldığı Yaz Kur'an Kurslarında haftanın 5 günü saat 10.00-13.00 arasında Kur'an ı Kerim, İbadet, İtikat, Siyer, Ahlak, ilmihal bilgileri ile sure ve dualar ezberletilip okutuluyor.

Köy Muhtarı Osman Gündüz, köydeki çocukların Kur'an eğitimi almalarının ve dini bilgileri öğrenmelerinin çok önemli olduğunu söyleyerek İlçe Müftülüğüne teşekkür etti.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köydeki Yaz Kur'an Kursu'na Yoğun Katılım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement