Köylülerin Yol İsyanı - Son Dakika
Yerel

Köylülerin Yol İsyanı

Köylülerin Yol İsyanı

Gelibolu’ya bağlı Fındıklı ve Değirmendüzü köyü sakinleri, iş makineleri tarafından bozulan köy yollarının düzeltilmemesinden şikayetçi.Gelibolu’ya bağlı Değirmendüzü ve Fındıklı köylerinden Gelibolu’ya giden karayolu, iddiaya göre malzeme taşıyan ağır tonajlı araçların geçişi nedeniyle bozuldu.

30.07.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelibolu'ya bağlı Fındıklı ve Değirmendüzü köyü sakinleri, iş makineleri tarafından bozulan köy yollarının düzeltilmemesinden şikayetçi.

Gelibolu'ya bağlı Değirmendüzü ve Fındıklı köylerinden Gelibolu'ya giden karayolu, iddiaya göre malzeme taşıyan ağır tonajlı araçların geçişi nedeniyle bozuldu. Çoğu yerde asfaltın tamamen kazındığı, çökmelerin oluştuğu yol, bir çok kazaya da neden oldu. Özellikle karanlıkta, küçük araçlar için büyük tehlike oluşturan yolun yapımı için bir çok kez müracaatta bulunduklarını söyleyen Değirmendüzü köyü muhtarı Ayhan Avcı, "Bu yolu kullanan kamyonlar nedeniyle yol bu hale geldi. Daha önce birkaç kez belediyeye konuyu söyledik. Kaymakam beye söyledik. Ama bir netice alamadık. Köylerde ulaşım için kullanılan motosikletler için bu yol büyük tehlike oluşturuyor. Yetkililerin bir an önce bu konuda çalışma yapmasını istiyoruz" dedi. Fındıklı köyü muhtarı Mustafa Çoban'da yolun bir an önce yapılmasını istediklerini belirterek, "Köy sakinlerimiz de bu konudan rahatsız. Artık imza toplamaya başlayacağız. Yolumuzun bir an önce düzeltilmesini istiyoruz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köylülerin Yol İsyanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement