Kozcağız Belediyesi Halk İftarı Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Kozcağız Belediyesi Halk İftarı Düzenledi

Kozcağız Belediyesi Halk İftarı Düzenledi

Kozcağız Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

03.07.2015 13:39

Kozcağız Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Kozcağız Hamamı yanında bulunan meydanda gerçekleştirilen Halk iftarına Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Vali yardımcısı Osman Altın, TSO Başkanı Cihat Çakır, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Ak Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav, Bartın İl Müftüsü Mahmut Gündüz, Ak Parti Teşkilat üyeleri, İl genel Meclis Üyeleri, Belediye başkanları, Belediye personeli ve birçok vatandaş katıldı. Başkan 'Karaman' iftar davetine gelen vatandaşların bulunduğu masaları tek tek gezerek onlarla yakından ilgilendi. Yaklaşık 1500 kişinin katılım gösterdiği İftar öncesi ilahi dinletisi yapıldı. Ezanların okunmasıyla başlayan iftar yemeği sonrası Bartın İl Müftüsü Mahmut Gündüz tarafından yemek duası yapıldı. Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman iftardan sonra yaptığı konuşmada, "Mübarek Ramazan ayında birlik beraberlik adına düzenlediğimiz iftar soframıza hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Allah tuttuğumuz oruçları yaptığımız duaları kabul etsin. Böyle bir akşamda sizlerle bir arada olmaktan onur duyuyorum. Kozcağız'da devam eden çalışmalarımız hepinizin malumu, öncelikle sizlerin göstermiş olduğu sabırdan dolayı teşekkür ediyorum, Kozcağızımızı güzelleştirirken vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı da özür diliyorum. İnşallah çalışmalarımız bitince Kozcağız'ı modern daha yaşanabilir bir belde haline getireceğiz şu günlerde çektiğimiz sıkıntıların sonucu güzel olacak. Bu akşam davetimize katılan tüm protokol üyelerine Kozcağızlı hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum dedi. Ardından konuşma yapan Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, böyle bir akşamda bizleri sizlerle bir araya getiren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, hizmetlerimiz Kozcağız'da her geçen gün artıyor, sizlerin destekleri ile daha çok yatırımlar daha çok hizmetler yapacağız inşallah. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kozcağız Belediyesi Halk İftarı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement