Kozluklu Esnaflara Kredi İmkanı - Son Dakika
Yerel

Kozluklu Esnaflara Kredi İmkanı

Kozluklu Esnaflara Kredi İmkanı

Batmanın Kozluk İlçesinde faaliyet gösteren Kozluk Esnaf Sanatkarlar Kefalet ve Kredi Kooperatifi, kredi imkanı sunuyor.

12.05.2016 14:31

Esnaf'a kredi müjdesi

Esnafın ödenmeyen kredi borçlarından ötürü kapanan Kozluk Esnaf Sanatkarlar Kefalet ve Kredi Kooperatifi'ni yeniden aktif hale getirdiklerini açıklayan kooperatif Başkanı Ferman Yüksel, esnaf ve sanatkara bir de kredi müjdesi verdi.

"Esnafımızın sırtındaki yükü azaltmak için; düşük faiz oranları ve ödeme kolaylıkları ile esnafımızın her zaman destekçisiyiz" diyen Yüksel, "Esnafın desteklenmesi ve aldığı kredilerle kendini geliştirmesini sağlamak amacıyla, Bankalar tarafından Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi aracılığı ile sağlanan kredi imkanını yeniden aktif hale taşıdık. İsteyen esnafa düşük kredi ve ödeme şartları ile 70 Bin TL kredi veriyoruz. Yaklaşık bir yıldır Kooperatif'i yeniden açmak için uğraş veriyorduk. Ödenmeyen eski borçlar nedeniyle Kooperatifimiz pasif durumdaydı. Diyarbakır Kooperatif Başkanı Sayın Ekrem Karataş ile kurduğumuz diyalog ile borçları kapatıp kooperatifimizi yeniden aktif hale getirdik. Zor dönemden geçen tüm esnafımızı düşük faiz ve ödeme kolaylıklarından faydalanmaya bekliyoruz" dedi. Kozlukajans

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kozluklu Esnaflara Kredi İmkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement