KPSS'ye Girişte Adaylar Didik Didik Arandı - Son Dakika
Güncel

KPSS'ye Girişte Adaylar Didik Didik Arandı

KPSS\'ye Girişte Adaylar Didik Didik Arandı

Zonguldak'ta, Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) giren adaylar, salon girişlerinde didik didik arandı.

22.05.2016 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta, Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) giren adaylar, salon girişlerinde didik didik arandı.

KPSS lisans düzeyi Zonguldak'ta yapıldı. Adaylar, sabahın erken saatlerinde sınava girecekleri okulların bahçesinde toplandı. Mithatpaşa Mahallesi'ndeki Gazi Ortaokulu'nda sınava giren adaylar, bahçede yağmur altında bekledi. Kadın ve erkekler olarak ayrı ayrı sıraya giren adayların üzerleri ve çantaları güvenlik görevlileri tarafından didik didik arandı. Adayların kolye, madeni para, saat, cüzdan, cep telefonu, çakmak, yüzük, kemer, toka, küpe, kalem ve silgi gibi malzemelerle sınav salonlarına girmelerine izin verilmedi. Adayların yanlarında getirdikleri su şişelerindeki ambalajlar da söküldü.

Terakki Mahallesi'ndeki Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nda sınava girecek bazı adaylar, yanlışlıkla Gazi Ortaokulu'na gelmesi üzerine polisler tarafından uyarıldı. Adaylar koşarak sınava girecekleri diğer okula gitti.

Nüfus cüzdanını unutan 30 yaşındaki Erhan Boynukısa, sürücü belgesini göstermesine rağmen sınava alınmadı. Boynukısa, "Ehliyetin geçersiz olması nedeniyle sınava alınmadım. Emeklerim boşa gitti" dedi. Nüfus cüzdanı olmadığı için sınava alınmayan Arslan Özkan da sınav günü nüfus müdürlüklerinin kapalı olmasına tepki gösterdi.

- Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KPSS'ye Girişte Adaylar Didik Didik Arandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement