Kto Karatay Üniversitesi'nden Umre Ödüllü Yarışma - Son Dakika
Yerel

Kto Karatay Üniversitesi'nden Umre Ödüllü Yarışma

Kto Karatay Üniversitesi\'nden Umre Ödüllü Yarışma

Konya KTO Karatay Üniversitesi, Peygamber Efendimizin hayatı konusunda düzenlenen bilgi yarışması sonucunda öğrencileri umreye götürüyor.

16.05.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya KTO Karatay Üniversitesi, Peygamber Efendimizin hayatı konusunda düzenlenen bilgi yarışması sonucunda öğrencileri umreye götürüyor.

Üniversite binasında düzenlenen yarışmada KTO Karatay Üniversitesi, "Rahmet Peygamberi" isimli kitaptan düzenlenen sorularla yapılan bilgi yarışması sonucunda üç öğrenci ve bir personel olmak üzere toplam 4 kişiyi umreye götürecek. KTO Karatay Üniversitesi Arapça Öğretim Görevlisi Dr. Hüseyin Çeliker, üniversitesi olarak ilklere imza atma ve inancına bağlı olduklarını belirterek, "Biz üniversite olarak öğrencilerimize Peygamber Efendimizin yaşadığı o mukaddes topraklara göndermek arzusundayız. Bunun için bir yarışma düzenledik üniversite olarak. Bu yarışmada 'Rahmet Peygamberi' adlı kitabımızın okunmasını ve bu kitaptaki bazı konularla ilgili sorular hazırladık. Amacımız kitabın okunması, Peygamber Efendimizin daha iyi tanınması, Peygamber Efendimizin yaşadığı o dönemin bugüne aktarılması, Peygamber Efendimizin hayatını örnek olarak bütün insanlığa sunulması. Bu üniversite öğrencilerimiz bizim geleceğimiz. Onların da ahlaklı, namuslu, Allah'ını Peygamberini bilen birer nesil olarak yetişmesi amacımız. Bu vesile ile bu yarışmayı düzenledik. ve sonuçları inşallah başarılı olan öğrencilerimizden üç kişiyi, bir de personel, dört kişiyi umreye göndereceğiz" dedi.

Bu tür faaliyetlerin devam edeceğini ifade eden Çeliker, "Karatay Üniversitesi olarak ülkemize hem madden, hem manen katkıda bulunmaya ve inşallah geleceğin Türkiye'sini yönetecek liderleri, bilim adamlarını yetiştirmeye amacındayız. Bu vesile ile bu çalışmalara devam ediyoruz" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kto Karatay Üniversitesi'nden Umre Ödüllü Yarışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement