Ktso Yönetim Kurulu Başkanı Helvacıoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ktso Yönetim Kurulu Başkanı Helvacıoğlu Açıklaması

Ktso Yönetim Kurulu Başkanı Helvacıoğlu Açıklaması

"Hamzadere bölgesini geleceğe hazırlıyoruz"

15.06.2014 14:42

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Hamzadere bölgesini geleceğe hazırladıklarını söyledi.

Helvacıoğlu,AA muhabirine yaptığı açıklamada KTSO, İpsala ve Keşan Ticaret  Borsaları ile bölgenin kalkınması ve markalaşması için çalıştıklarını belirtti.

Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ile İpsala,Keşan ve Enez'in gelişim planına başladıklarını aktaran Helvacıoğlu,bu önemli çalışmanın Türkiye'ye örnek olacağını vurguladı.

Helvacıoğlu, "Ortak çıkar ve  elbirliği ile bölgemizi daha güçlü yarınlara taşımak için çalışıyoruz.Bölgemize değer katan çalışmalarda birlikte hareket ediyoruz.Hamzadere Bölgesi dediğimiz Keşan, İpsala, Enez ve Saros körfezinin içinde bulunduğu Hamzadere bölgesi'nin geleceğini hazırlıyoruz. Bölgenin markalaşması için çalışıyoruz. Keşan satır etinin ardından İpsala pirinci, Keşan Siğilli bamyası ile Enez Çeribaşı  kirazında da  tescil çalışmalarımız devam ediyoruz. Bölgede markalarla büyüyeceğiz." diye  konuştu. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ktso Yönetim Kurulu Başkanı Helvacıoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement