"Küçük Fidanlar ve Ulu Çınarlarca" Birlikte Kutlandı. - Son Dakika
Güncel

"Küçük Fidanlar ve Ulu Çınarlarca" Birlikte Kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sapanca Alaçam Ortaokulu'nda öğrenciler ve emeklilerle birlikte kutlandı.

31.10.2015 08:30

Alaçam Orta Okulunda Cumhuriyet Bayramı

Şairler derneği üyesi olan şair emeklilerin de katıldığı kutlamada okunulan coşkulu şiirlerle öğrencilere "Cumhuriyet" anlatıldı. Öğrencilere ulu çınarlar tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı. Küçük fidanlar, programın sonunda büyüklerine halk oyunları gösterisi sundu.

Proje Koordinatörü Halit Aydın; "Emeklilerimiz çocuklarla Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamaktan çok memnun oldular. Cumhuriyet Bayramı ile ilgili anılarını öğrencilere anlatarak yarım asır öncesine gittiler ve öğrencilik günlerindeki coşkuyu tekrar yaşadılar. Atatürk'ün "Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir." diyerek ilan ettiği Cumhuriyet, Türk Milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Bu güzel devleti bizlere armağan eden atalarımızın bizlerden tek isteği cumhuriyetimizi her zaman koruyup geliştirmemizdir. Bunu yapabilmek için de çok çalışıp Türkiye Cumhuriyeti'nin adını başarılarla andırmakla olacaktır. Bu önemli görev de gelecekte bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olacak olan yani bu ülkenin gerçek sahibi olan siz çocuklarımıza düşmektedir."dedi.

Alaçam Ortaokulu Müdürü Atilla Çetinkaya, yürütülen proje kapsamında Cumhuriyet Bayramının 92. Yılında Küçük Fidanları Ulu Çınarlarla buluşturduklarını ifade ederek oşkulu kutlamaya destek veren tüm paydaşlara teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Küçük Fidanlar ve Ulu Çınarlarca' Birlikte Kutlandı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement