Küçükçekmece Belediyesi'nin Eski Hizmet Binası Yıkıldı - Son Dakika
Yerel

Küçükçekmece Belediyesi'nin Eski Hizmet Binası Yıkıldı

Türkiye’nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliğine sahip çevre dostu yeni binasında hizmet vermeye başlayan Küçükçekmece Belediyesi’nin eski binası yıkıldı.

25.03.2014 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliğine sahip çevre dostu yeni binasında hizmet vermeye başlayan Küçükçekmece Belediyesi'nin eski binası yıkıldı.

Hizmetlerine, Halkalı'da inşa edilen Türkiye'nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliğine sahip çevre dostu yeni binasında devam eden Küçükçekmece Belediyesi'nin Sefaköy E-5 Karayolu kenarında bulunan eski binasının yıkımına Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Başkan Yardımcıları ve Belediye çalışanları katıldı.

Kepçe ve dozer eşliğinde yıkımı başlatan Aziz Yeniay, "Geçen yıl Eylül ayında başlatmış olduğumuz dönüşüm çalışmalarının son halkası olan Küçükçekmece Belediye binamızı da bugün yıkıyoruz. Zira bölgesiyle birlikte bir dönüşüm alanı olarak belirlemiştik. Yaklaşık 1 yıllık çalışmanın neticesinde yüzde 100'e yakın bir mutabakatla burayı gerçekleştirdik. Küçükçekmece Belediye binamız da 35 yıllık hizmet vermiş bir bina. 35 yılın ardından yıkımı gerçekleştiriyoruz" dedi.

Yıkılan belediye binasının yerine meydan yapılacağını da sözlerine ekleyen Yeniay, meydanın çevresine ise isteğe göre otel, iş merkezi yapılabileceğini ifade etti. Hüzünlü anların yaşandığı yıkımda Aziz Yeniay çalışanlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçükçekmece Belediyesi'nin Eski Hizmet Binası Yıkıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement