Küçükçekmece'de Devrilen Servis Otobüsü Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Küçükçekmece'de Devrilen Servis Otobüsü Kaldırıldı

Küçükçekmece\'de Devrilen Servis Otobüsü Kaldırıldı

Küçükçekmece'DE DEVRİLEN SERVİS OTOBÜSÜ KALDIRILDI (ek görüntü 2)Haber-Kamera: Sinan BİLGİLİ-İSTANBUL DHAKüçükçekmece'de kontrolden çıkan servis otobüsü yol kenarındaki 3 taksiye çarptıktan sonra bariyerleri aşarak devrildi.

28.06.2016 15:04

Küçükçekmece'DE DEVRİLEN SERVİS OTOBÜSÜ KALDIRILDI (ek görüntü 2)

Haber-Kamera: Sinan BİLGİLİ-İSTANBUL DHA

Küçükçekmece'de kontrolden çıkan servis otobüsü yol kenarındaki 3 taksiye çarptıktan sonra bariyerleri aşarak devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza saat 12.30 sıralarında D-100 Karayolu Sefaköy Yanyolda meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkan 34 KS 3945 plakalı servis otobüsü yol kenarında bekleyen 3 taksiye çarptı. Hızını alamayan servis otobüsü yol kenarındaki simitçiye çarptıktan sonra bariyerleri aşarak devrildi. Kazada otobüs şoförü Yunis Gülsever, yol kenarında otobüs bekleyen Zeki Coşkun ile ismi öğrenilemeyen simitçi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 3 yaralıyı ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri de şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. Otobüsün kaldırılması için vinçler olay yerine geldi. D-100 Karayolu yanyol trafiğe kapatıldı. Otobüsün halatlarla kaldırılması sırasında yerinden oynayan halat yüzünden otobüs yeniden düşme tehlikesi atlattı. Otobüs yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından çıkarıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Küçükçekmece'de Devrilen Servis Otobüsü Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement