Küçükçekmece ve Esenyurt'ta Kaçak Sigara Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Küçükçekmece ve Esenyurt'ta Kaçak Sigara Operasyonu

Küçükçekmece ve Esenyurt’ta düzenlenen iki ayrı kaçakçılık operasyonunda toplam 365 bin 900 paket kaçak sigara ele geçirildi.

22.09.2015 18:55

Küçükçekmece ve Esenyurt'ta düzenlenen iki ayrı kaçakçılık operasyonunda toplam 365 bin 900 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, ilk operasyon Küçükçekmece Evliya Çelebi Caddesi üzerinde gerçekleştirildi. Durumu şüpheli görülen kapalı kasa bir kamyoneti durdurarak arama yapan ekipler, kamyonet kasasında bulunan 76 bin 400 paket kaçak sigaraya el koydu. Olayla ilgili firari olarak arandığı tespit edilen A.K. (30) gözaltına alındı. Olayda kullanılan kamyonete ise el konuldu.

İkinci operasyon Esenyurt ilçesine bağlı Akçaburgaz Mahallesi'nde yapıldı. Depo olarak kullanıldığı tespit edilen bir adreste yapılan aramalarda üzerlerinde TAPDK bandrolü ve Türkçe ibare bulunmayan yabancı menşeli toplamda 245 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili M.M.K. isimli şüpheli gözaltına alındı.

Her iki operasyonda toplam 365 bin 900 paket kaçak sigara ele geçirilirken, şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Küçükçekmece ve Esenyurt'ta Kaçak Sigara Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement