Kudret Tandoğan: "İftiralarla Bir Yere Varılamaz" - Son Dakika
Yerel

Kudret Tandoğan: "İftiralarla Bir Yere Varılamaz"

Kudret Tandoğan: "İftiralarla Bir Yere Varılamaz"

Tavşanlı'da, Berberler ve Kuaförler Odası başkan adayı Kudret Tandoğan, Zeki bayır ve ekibini hedef alarak “ iftiralarla bir yere varılamaz. Onları Cumhuriyet Meydanı’nda açık oturuma davet ediyorum“ dedi.

24.01.2014 16:53

Tavşanlı'da, Berberler ve Kuaförler Odası başkan adayı Kudret Tandoğan, Zeki bayır ve ekibini hedef alarak " iftiralarla bir yere varılamaz. Onları Cumhuriyet Meydanı'nda açık oturuma davet ediyorum" dedi.

Berberler ve Kuaförler Odası başkan adayı Kudret Tandoğan, bir diğer başkan adayı Zeki Bayır ve ekibine yüklenerek kendisini hedef alan açıklamaların tamamen asılsız olduğunu ifade etti. Tandoğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı: " Benim şahsım adına 15 Ocak'ta yapılan açıklamalarda tamamen yalan ifadeler yer almıştır. Gazete ve Tv'den yayınlandı. Konfederasyondan gelen yazıları tüm üyelerimize dağıttık. Konfederasyon ve bakanlığımızı göreve davet ediyorum. Bizim adımıza yapılan açıklamalar incelensin, hukuki anlamda da hakkımızı arayacağız. Bursa'da bir üretici firmadan da açıklama istedik ve gelecek. Her açıklamamızda ve çalışmamızda şeffaf olduk. Bugüne kadar yediğimiz ekmeğin hatırı var dedik ama olmadı. İsterdik ki odamıza yakışır bir seçim olmasıydı ancak arkadaşlarımız ortamı çok gerdi. Zeki Bayır ve ekibini Cumhuriyet Meydanı'nda, halkın önünde açık oturuma davet ediyorum. Biz belge ile konuşuyoruz. Gelinen noktada esnaf arkadaşlarımızdan ve halkımızdan özür diliyorum, gerçekten rahatsızlık vermeye başladık. 5 Şubat'ta yapılacak oda seçimleri hayırlı olsun." (İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kudret Tandoğan: 'İftiralarla Bir Yere Varılamaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement