Kula'nın Beş Günlük Hava Durumu Artık İnternette - Son Dakika
Yerel

Kula'nın Beş Günlük Hava Durumu Artık İnternette

Kula\'nın Beş Günlük Hava Durumu Artık İnternette

Kula'da yapılan protokol kapsamında belediyenin tahsis ettiği alanda Meteoroloji Gözlem İstasyonu kuruldu.

17.12.2012 11:34  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula Belediyesi ve Devlet Meteorolji İşleri Genel Müdürlüğü, yapılan protokol kapsamında belediyenin tahsis ettiği alanda Meteoroloji Gözlem İstasyonu kurdu.

Bir yıl süren deneme testlerinin ardından, vatandaşların Kula'ya ait 5 günlük hava tahminine Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün web sitesinden ulaşabilecekleri bildirildi.

İstasyonda bulunan ölçüm ünitelerinin meteorolojik bilgileri otomatik olarak merkeze ulaştırdığını ifade eden Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, "Hava sıcaklığı, yöreye düşecek yağış miktarı, basınç, nem, rüzgar yönü ve hızının takip edilebileceği ölçüm ünitesinin faaliyete geçmesiyle yöremizde kamu kurum ve kuruluşları, yatırımcılarımız, çiftçilerimiz ve vatandaşlarımız 5 günlük hava tahminlerine Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğüne ait internet sitesinden kolayca erişebilecek. Böylece vatandaşlarımız çalışma planlarını ve takvimlerini çok daha sağlıklı yapabilecek. Belediye olarak yaptığımız bu hizmetin vatandaşlarımıza ve yöre insanımıza büyük yarar sağlayacağına inanıyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula'nın Beş Günlük Hava Durumu Artık İnternette - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement