Kulp'a 2. Semt Pazarı Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Kulp'a 2. Semt Pazarı Kuruldu

Kulp\'a 2. Semt Pazarı Kuruldu

Diyarbakır’ın Kulp İlçe Belediyesi Eşbaşkanı Sadiye Süer Baran ile Belediye Meclis üyeleri Kulpta kurulan 2. semt pazarını ziyaret etti.

16.02.2015 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediyesi Eşbaşkanı Sadiye Süer Baran ile Belediye Meclis üyeleri Kulpta kurulan 2. semt pazarını ziyaret etti.

Kulp Belediyesi sadece bir gün kurulan semt pazarının diğer mahallelere uzak olması nedeniyle 2. semt pazarını oluşturmak için yer belirledi. Yeni semt pazarı Pazartesi günleri, Yeni Mahalle'de bulunan Merkez İlkokulu ile Kulp Lisesi arasında bulunan 232. Sokak'ta hizmet verecek. Kurulan yeni pazarı ziyaret eden Eşbaşkan Baran, esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Baran, "Vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine vakit kaybetmeden 2. pazar yerini belirleyip bu gün itibari ile hizmete sunduk. Sadece haftada bir olan semt pazarı haftada iki güne çıktı. Bu bağlamda pazar esnafının ürünlerini haftada iki gün sunmasına fırsat verildi. Eski ve Yeni mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız için de daha yakın bir yerde alışveriş yapma kolaylığı sağlanmış oldu. Halkımıza hayırlı olsun" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulp'a 2. Semt Pazarı Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement