Kulp Milli Eğitim Müdürü Yener'e Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kulp Milli Eğitim Müdürü Yener'e Veda Yemeği

Kulp Milli Eğitim Müdürü Yener\'e Veda Yemeği

Diyarbakır’ın Kulp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü’ne eğitim uzmanı olarak atanan Fesih Yener için veda yemeği düzenlendi.

14.09.2014 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü'ne eğitim uzmanı olarak atanan Fesih Yener için veda yemeği düzenlendi.

Kulp ilçe merkezinde bir lokantada düzenlenen yemeğe, Kaymakam Mehmet Maraşlı, İlçe Tabur Komutanı Jandarma Yarbay Aydın Kutlu, milli eğitim şube müdürleri Şemsettin Pehlivanoğuları, Ferzende Bozkurt, Halk Eğitim Müdürü Hamdusena Tel ve okul müdürleri katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Kulp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fesih Yener'in çalışmalarından memnun olduklarını belirtti. Kaymakam Maraşlı, "Burada bir yıldan beri beraber çalışmış olduğumuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Fesih Yener'in vedasında bulunmaktayız, Müdürümüz 34 yıllık bir meslek yaşamından sonra bekli de ilçede olan en kıdemli, en tecrübeli arkadaşlardan, müdürlerimizden biridir, ben öyle düşünüyorum" dedi.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Fesih Yener ise Kulpt'tan ayrıldığı için büyük bir üzüntü yaşadığını söyledi. Yener, "Her veda mutlaka insanların istekleri doğrultusunda olsa bile bir burukluk bırakır. Kulp'a istemeden de gelmiş olsam samimiyetimle söylüyorum, burayı çok sevdim ve gittiğim için büyük bir üzüntü duyuyorum. Genç arkadaşlarla çalışmak bana çok şey kattı, hep il merkezlerinde çalışmıştım, ilçelerde çalışmanın tadına da varmış oldum. Her başlangıcın mutlaka bir inayeti vardır, ama her inayet mutlaka umut, yeni bir gelecek, yeni bir heyecandır. Bir yıl 10 gün görev yaptığım Kulp'tan sevgiyle ayrılıyorum, muhabbetle ayrılıyorum, Kaymakam Mehmet Maraşlı'nın gençliği bize, hepimize heyecan kattı, sizlerle birlikte çok güzel günlerimiz oldu" diye konuştu.

Veda yemeği, Kulp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Kulp Milli Eğitim Müdürlüğü'ne vekaleten bakacak olan Şemsettin Pehlivanoğuları tarafından ayrı ayrı Yener'e plaketlerinin verilmesiyle son buldu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulp Milli Eğitim Müdürü Yener'e Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement