Kulp'ta Cami ve Kuran Kursu Yardım Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Kulp'ta Cami ve Kuran Kursu Yardım Bekliyor

Kulp\'ta Cami ve Kuran Kursu Yardım Bekliyor

Diyarbakır’ın Kulp ilçesine bağlı Argün mahallesi de faaliyet gösteren Argün Cami ve Yatılı Erkek Kuran Kursu hayırseverlerden yardım bekliyor.

10.09.2015 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Kulp ilçesine bağlı Argün mahallesi de faaliyet gösteren Argün Cami ve Yatılı Erkek Kuran Kursu hayırseverlerden yardım bekliyor.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Argün Köyü Merkez Cami ve Yatılı Kuran Kursu Vakfı Yöneticilerinden Kerem Emre, alim yetiştirmek amacıyla eğitimlere devam ettiklerini belirterek, "İleri tarihlerde de hafız yetiştirmek amacıyla ek sınıflarımızı oluşturup, eğitimimize devam edeceğiz. Bu zamana kadar büyük fedakarlıklar yaparak bulunduğumuz konuma geldik. Son olarak attığımız adımlarla kursumuzu Diyanet'e devrettik. Fakat işimiz burada bitmedi. Dernek yönetimi olarak kursu tam kapasite olarak kullanabilmek ve öğrenci çekebilmek için çalışmalar yapıyoruz. Tüm bunları yapmak için belli bir maddi külfet gerekiyor. Eğer gerekli maddi yardımlar sağlanırsa kursumuzun kapasitesi olan 100 öğrenciyi rahat bir biçimde bulabiliriz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulp'ta Cami ve Kuran Kursu Yardım Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement