Kulp'ta Karne Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Kulp'ta Karne Heyecanı

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde, 10 bin 150 öğrenci bugün karne heyecanı yaşadı.

22.01.2016 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde, 10 bin 150 öğrenci bugün karne heyecanı yaşadı.

Kulp Atatürk İlköğretim Okulu'nda yapılan karne dağıtım törenine Kulp Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu, Kulp İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Pehlivanoğuları ve okul müdürleri katıldı.

Öğrencilerin heyecanına aileleri de katılırken, ilk kez karne alan minikler ise ağabey ve ablalarından daha çok sevindi.

Sınıflara girerek öğrencilere karne dağıtan Kaymakam Dülgeroğlu, öğrencilerden tatil süresince dinlenmelerini ve kitap okumalarını istedi.

Dülgeroğlu, yaptığı konuşmada, "İyi olan öğrencimiz, daha da iyi olmak için, kötü olan öğrencimiz de iyi olmak için çalışmalı ve tatili iyi değerlendirip bol bol kitap okumanız gerekir" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Pehlivanoğulları ise, öğrencilere tatili en iyi şekilde değerlendirmelerini ve okullarda sergiledikleri güzel davranışları tatilde de sürdürmelerini istedi.

Pehlivanoğulları, "Karne dönemiyle ilgili olarak anne-babaların üzerine düşen asıl vazifenin öğrenciyi korkutmak değil. Varsa problemin çözüm yollarının aranmasına yönelik çaba sarf etmesi gerekir" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kulp'ta Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement