Kültür Turlarına Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

Kültür Turlarına Büyük İlgi

Kültür Turlarına Büyük İlgi

Bursalıların büyük ilgi gösterdiği Konya gezisine farklı mahallelerden toplam bin 900 kişi katıldı. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen gezilere katılan vatandaşlar, Konya'nın tarihi, turistik mekanları ile birlikte müze ve türbelerini ziyaret etti.

18.10.2014 15:17  Güncelleme: 15:18

Osmangazi Belediyesi tarafından seyahat etme imkanı olmayan vatandaşların, ülkenin tarihi ve kültürel yerlerini görmelerini sağlamak amacıyla Konya, Çanakkale ve Edirne şehirlerine düzenlenen kültür turlarının Konya etabı sona erdi.

"SIRADA ÇANAKKALE VE EDİRNE GEZİLERİ VAR"

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kültür turlarına gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Kendimizi bilmemiz, tarihimizi bilmemiz çok önemli. Bu doğrultuda düzenlediğimiz kültür turlarımızla, vatandaşlarımıza ülkemizin tarihi ve kültürel açıdan öne çıkan şehirlerini gezip görmelerini, tanımalarını sağlıyoruz. Kültür turlarımızın Konya etabı sona erdi. Seyahat etme imkanı olmayan bin 900 vatandaşımızın Konya'nın tarihi ve kültürel yerlerini gezme fırsatı buldu. Şimdi sırada Çanakkale ve Edirne gezilerimiz var" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kültür Turlarına Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement