Kültür ve Turizm Bakanı Çelik Adana'da - Son Dakika
Güncel

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik Adana'da

Çelik: "Siyasette başarının ölçüsü sonuç almaktır.

15.11.2014 12:56

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Siyasette başarının ölçüsü sonuç almaktır. Siyasette başarılı olmak için seçimi kazanmak gerekir" dedi.

Çelik, AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'nin düzenlendiği Adana Öğretmenevi'ne geldiğinde teşkilat tarafından hazırlanan aşureyi partililere dağıttı.

Kongrede selamlama konuşmasına başladığı sırada bir grup partilinin "Arkaya ses gelmiyor sayın Bakanım" diye uyarması üzerine kürsüden inen Çelik, "Peki ben gelirim o zaman" diyerek konuşmasını salonu dolaşarak sürdürdü.

Yapılan son seçimlerin ardından Çukuorva İlçe Teşkilatı hakkında çeşitli yorumlar yapıldığını anımsatan Çelik, "Siyasette başarının ölçüsü sonuç almaktır. Siyasette başarılı olmak için seçimi kazanmak gerekir. Ama ondan daha önemli bir şey var. İşinizi tam yaptınız mı? Yapmadınız mı? İyi çalıştınız mı, çalışmadınız mı? Size verilen görevleri iyi yaptınız mı, yapmadınız mı? Partinizi ve ilçenizi iyi temsil ettiniz mi, etmediniz mi? Bu açıdan bakarsak yarışa sondan başladığı halde, son dakikaya kadar koştuğu için en başarılı teşkilat Çukurova Teşkilatıdır" diye konuştu.

AK Parti teşkilatındaki bütün görevlerin "şerefli ve zor" olduğunu anlatan Çelik, "Fakat mücadeleyi seven insanlar için daha zor bir görev var. Deselerdi ki, 'Bir tek şans veriyoruz. Ne olmak istiyorsun?' Ben Çukurova teşkilatında mahalle temsilcisi olmak isterdim" ifadelerini kullandı.

Parti teşkilatında protokol sıralamasının çalışma performansına göre yapılacağını belirten Çelik sözlerin şöyle sürdürdü:

"Çukurova teşkilatı yarış bittikten sonra da koştuğu için hep beraber göreceğiz ilk seçimde kendi rekorunu ikiye katlayacak ve bizim istediğimiz sonucu elde edecek. Şimdi ana kademe çok iyi çalıştı. Gençlik kolları çok iyi çalıştı. Ama ben nereye gittiysem hangi mahalleye hangi salona gittiysem hangi kapıyı çaldıysam her yerde kadın teşkilatımız var. O sebeple bundan sonra Çukurova'da protokol sıralaması çalışma performansına göre yapılacak bir daha kadınların hepsi öne oturacak. En çok onlar çalıştığı için."

Çelik, konuşmasının ardından kentten ayrıldı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kültür ve Turizm Bakanı Çelik Adana'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement