Kulu'da Trafik Denetimi - Son Dakika
Yerel

Kulu'da Trafik Denetimi

Kulu\'da Trafik Denetimi

Konya’nın Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri trafikte yasal olmayan motosiklet sahiplerine ceza kesiyor ve araçlarını topluyor.

10.07.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri trafikte yasal olmayan motosiklet sahiplerine ceza kesiyor ve araçlarını topluyor.

Kulu Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından egzozu açık, egzoz patlatarak halkı rahatsız eden, kasksız, plakasız, yakalamalı, hacizli, hurdaya ayrılmış, trafikten çekme, tescilsiz, sürücü belgesiz olan araç sürücülerinin ve motosikletlerin gerek park ve gerekse seyir halindeyken motosikletlerin durumlarına göre işlemlerin yapılarak yasal cezalara çarptırılarak toplanıyor. Trafik Memuru Şahin Alp, bazı sürücülerin trafiği tehlikeye sokarak araç kullandıklarını, yaralamalı ve ölümlü kazaların meydana geldiğini, bu olaylara meydan verilmeden yasal olarak motosiklet kullanmayanlar ile trafiğe çıkmasına engel halleri olan motosikletlere el konularak parka çektirdiklerini söyledi. Alp, bu tür uygulamalarımız gece veya gündüz değişik saat ve yerlerde uygulamalarımız devam edeceğini sözlerine ekledi. (MB-AH-Y) - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulu'da Trafik Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement